4X4 Učíme sa loziť

"šťastné mamy, šťastné deti, s Hovienkovom detstvo zletí."

Uj mamka! Už si sa konečne vyspala? Ani si sa nenazdala a už začínate loziť. Niektoré z vás majú za sebou prvé kroky a pády. Gratulujeme. V tomto období zistuješ, že skúmanie je vašou hlavnou záľubou. Dieťatko rastie každým dňom a začína objavovať neobjaviteľné. Nezabúdaj, tvoje dieťatko funguje na pohone 4x4 a je rýchlejšie ako ty.

Určite si v strehu. Výborne chválime ťa, si šikovná. Opatrnosti však nie je nikdy dosť, odporúčame sa v tejto etape zamerať na bezpečnosť. Aby si nemusela mať oči aj vzadu, poradíme ti, na čo všetko sa máš pripraviť

CHODÍTKA

Je to malý krok pre ľudstvo, ale veľký pre teba a tvojho drobca :) Áno. Prvý krok je naozaj významná udalosť. Preto podporme pokusy detičiek, aby do života vykročili čo najlepšie. S chodítkom bude učenie rýchlejšie a kroky pevnejšie. Vyber si to, ktoré ti padne do oka.

Screenshot_25Screenshot_26 Screenshot_27

 

button._

NOSÍTKA  A  KLOKANKY

Dieťatko je na svete a ty máš zrazu pocit, že by sa zišla ruka navyše? to nič, vieme ti pomôcť. Síce ti nevyčarujeme náhradný pár rúk (Harry Potter povedal, že sa to nedá ), ale máme pre teba pomôcku, vďaka ktorej udržíš dieťatko bezpečne pri sebe, kým tvoje ruky ostanú voľné. Vyber si nosidlo alebo klokanku. Podľa toho, čo sa ti viac zapáči.

Screenshot_28Screenshot_29Screenshot_30

 

button._

BEZPEČNOSŤ

Vieme, že postieľka je bezpečné miesto. Potrebujeme však zabezpečiť aj iné nástrahy, ktoré číhajú na Vaše bábätko. V tejto sekcii nájdete zlepšováky, ako ochrániť vaše dieťa pri objavovaní vášho domova.

123

 

button._

DOPLNKY

Ako sama vidíš, ten čas rýchlo letí a už začíname loziť. Dieťa je potrebné chrániť, a preto tu máme doplnky, ktoré ti nesmú chýbať. Praktická plazička na ochranu bruška, bedernáčik, ktorý chráni kríže a na krk bavlnenú šatku s detkým motívom. Výber si čo potrebuješ.           

123

 

button._

PODBRADNÍKY

Ak sa Vaše bábätko pri jedení rado hrá na módneho návrhára, doprajte mu zakaždým čisté "plátno"  pre ich návrhy. Tieto plátna sú jednoducho vodou umývateľné. Pre viac motívov kliknite na tlačidlo "zobraziť dalšie". 

 

Screenshot_16Screenshot_17Screenshot_18

 

button._

 NOČNÍKY

" Plná plienka mi vadí, nočník mi ju nahradí " 

Ak už je tvoje dieťa vo veku, kedy začína odplienkovávanie, tak je na čase vybrať ten správny "TRÓN" :D. Máme pre teba na výber nočníky rôznych farieb, druhov aj so zvukom. Vyber si ty alebo nechaj svoje dieťa, nech si vyberie, čo sa mu zapáči najviac. 

 

Screenshot_19  Screenshot_20  Screenshot_21

 

button._

OHRIEVAČE A STERILIZÁTORY

DOJČENSKÝCH  FLIAŠ

Začína prikrmovanie. Ak nestíhaš variť každý deň, odporúčame parný hrniec s mixérom. Navar zdravo, rýchlo, chutne a hlavne na viac dni naraz. Ak pijete ešte mliečko z fľaše, veľmi užitočný je elektrický ohrievač. Preto tu máme pre teba užitočných pomocníkov pre objavovanie sveta príkrmov. 

 

123

 

button._

KŔMENIE

A je to tu :). Tvoje prvé kŕmenie. Teš s na výraz tváre tvojho drobca, ak zistí, že okrem mliečka je aj iné jedlo. Záleží čo mu dáš ochutnať. Ak citrón tak sa bude tváriť kyslo a tu začne zábava. Maminka nezabudni si to natočiť . Nudiť sa nebudete ani pri kašičke. Jedlo všade, neporiadok a drobec zamazaný od hlavy až po päty. Ponúkame ti tie správne misky s lyžičkami. Veľmi praktické kamkoľvek :)

 

Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3

 

button._

HRAČKY

Dieťa a hračky? Áno je to skvelý nástroj:).Pomáhajú dieťaťu vyvíjať motoriku, mozog a zároveň ho zabavíš na dlhší čas. Popritom si vieš navariť, poupratovať. Aj pobyt vonku bude oveľa zábavnejší :)

 

 

Screenshot_22Screenshot_23Screenshot_24

 

button._

STAROSTLIVOSŤ O DIEŤA

Kto chce pekné zúbky mať, musí si ich umývať. Zober kefku raz dva tri a na paste nešetri. Či je večer a či ráno, zúbky umy - Zuzka, Stano. A všetci ostatní tiež 

 

 

123

 

button._

 

 

Pridajte si nás aj na ...

textura (6)instagram whatsapp