Spoločne rastieme

“Plienky plné prekvapenia, na Hovienkove - bez trápenia”

Bábätko je už pár týždňov doma, už ste si na seba určite zvykli. Aj ty máš ten pocit, že čas príliš rýchlo letí? Doslova ti rastie pred očami nový človiečik a každým dňom vyžaduje viac tvojej pozornosti. Žiadne vrásky mať nemusíš, my vieme ako na to. Postaráme sa o to, aby malo tvoje dieťatko všetko, čo pre zdravý vývoj potrebuje. Nezabudni na úsmev, lebo s tým ide všetko ľahšie :) Pokojne zapoj do činností aj otecka. 

PODBRADNÍKY

Už sme trochu vyrástli a začína prikrmovanie. Ako vybrať ten správny podbradník? Záleží len na tebe aký druh preferuješ. Máme pre teba viacero typov ( jednorázové na cestovanie - bavlnené na pranie ale aj plastové, ktoré su ľahko umvateľné ) s rôznymi vzormi a farbami. Prezri si všetky a vyber si, ktoré sa ti páčia najviac.

 

 

Screenshot_10Screenshot_11Screenshot_12

  

button._

OSUŠKY A DEKY

Láska zahreje, ale deka je deka :D :D Predstav si svoje bábätko, ktoré okupeš. Krásne voňavé a ty ho zabališ do jemnej bavlnenej osušky so zvieracím motívom alebo ho prikryješ teplou dekou. Hneď si povieš aké je zlatééé, na spapanie :) Máme pre teba na výber rôzne farby a prevedenia.

 

 

Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3

  

button._

STAROSTLIVOSŤ O DIEŤA

Prichádza obdobie, kedy nechty tvojho dieťatka dorástli do určitej dĺžky. Dôležitá je starostlivosť, aby si nimi neublížilo. Vybrali sme pre teba klieštiky, s ktorými malé nechtíky ostriháš. Prípadne sadu, kde máš všetko potrebné. Záleží, čo je pre teba praktickejšie. Viac druhov si vyberieš, keď klikneš na zobraziť ďalšie. 

  

 

123

 

button._

VANKÚŠE A PAPLÓNY

Nieje nič lepšie, ako keď dáš bábätko ľahnúť do voňavých a mäkkých paplónov do postieľky a ono bude spinkať aj celú noc. K tomu krásny motív, ktorý ladí s detskou izbičkou. No nekúp to :) Máme pre teba na výber aj s rôznym logom, súprav a mnoho ďalších. 

 Screenshot_4Screenshot_5Screenshot_6

 

button._

SÚPRAVY DO POSTIEĽKY

Maminka čo maš rada? Klasiku alebo niečo extravagantné? Farebné alebo biele? Vytvor svojmu drobcovi jeho kráľovstvo v ktorom bude tráviť rád svoje chvíle a spinkať ako v bavlnke. A ty budeš mať chvíľku pre seba. Tu stačí urobiť klik a vyberieš si čokoľvek sa ti zapáči :)

 

 

Screenshot_7Screenshot_8Screenshot_9

 

button._

OHRIEVAČE A STERILIZÁTORY 

DOJČENSKÝCH  FLIAŠ

Ideš s bábätkom na dlhšiu cestu a rozmýšľaš, ako zabezpečiť dostatok teplého mieka či čajíku na celý výlet? Nerob si starosti. Automobilový ohrievač zapneš do zásuvky zapaľovača v aute. Teplý pokrm alebo nápoj získaš bez toho, aby si musela niekde zastavovať. Dôležitá je aj sterilizácia fliaš. Daj zobraziť ďalšie dozvieš sa viac. 

 

 

123

  

button._

HRAČKY

Áno, hračky a veľa hračiek. Základ, ktorý jednoducho musíš mať od 0 až po XY rokov. Lebo ako sama dobre vieš aj dospelý chlap je veľké dieťa :) Či už hľadáš mäkkučké hračky na maznanie, hrýzatka pre zúbky, veselé hračky so zvukmi a melódiami  alebo niečo pre edukáciu, u nás nájdeš zo všetkého niečo. Viac slov netreba klikaj a vyberaj tie správne.

 

 

Screenshot_10Screenshot_11  Screenshot_12

 

button._

KÚPANIE

Predstav si, že sa chystáš s tvojim drobcom na kúpeľ. Ono na teba vyčarí ten najkrajší úsmev, ktorý ťa zahreje pri srdiečku. Očká sa zaligocú a ty sa tešíš ako dokáže taká maličkosť pri kúpaní urobiť radosť. Vyber si to pravé orechové v ktorom sa bude drobec cítiť pohodlne a v bezpečí. Máme na výber rôzne podložky či vaničky vo veľa kombináciách.

 

 

Screenshot_13Screenshot_14Screenshot_15 

 

button._

PRE MAMIČKY

Mamička myslime aj na teba :) Materstvo je krásne a dieťa je dar. Chceme, aby si si ho užila naplno. Ponúkame ti množstvo výhod, ako chrániť tvoje bradavky a uľahčiť ti tak proces kojenia. Nakoľko my ženy máme rozvinutý ženský inštinkt. Dokážeme po narodení dieťaťa aj nemožné a to je ta naša sila a láska k dieťaťu. Sme ochotné pretrpieť čokoľvek. No ak sa dá bolesť zmierniť prečo to nevyužiť. 

 

 

123

 

button._

PLIENKY

Nie je plienka ako plienka. Pre niektoré detičky patrí plienka k rituálu zaspávania. Vyber farbu, motív s ktorým bude tvoj drobec spinkať najradšej :)

 

 

123

 

button._

 

 

Pridajte si nás aj na ...

textura (6) instagramwhatsapp