Nevieme Sa ťa dočkať

“Netráp sa mamina, s Hovienkovom bude všetko malina” :)

Milá maminka. Vieš, na čo všetko treba myslieť skôr, ako sa tvoje dieťatko narodí? Áno, máš pravdu. Aj meno dieťaťa, či výber pediatra sú dôležité. No treba myslieť aj na praktické veci, ktoré ti ušetria čas. Vieme, existuje množstvo produktov a obchodov.  Zorientovať sa v tom môže byť v dnešnej dobe náročné. Sme v tom spolu. Prezradíme ti tie najdôležitejšie informácie o tom, ako byť pred odchodom do pôrodnice pripravená a užiť si tak čas pred narodením bábätka v pokoji a s úsmevom. Minimum stresu koniec koncov ocení aj bábätko :) Na Hovienkovo.sk to máš všetko na jednom mieste.

SÚPRAVY 

V prvom rade asi rozmýšľaš, do čoho bábätko oblečieš. Existuje viac možnosti a variácií, ale súprava je to najideálnejšie riešenie. Výhodou je, že máš naraz vrch aj spodok, ktoré sú  štýlovo  zladené. Chceš pre dieťatko jednoduché farebné kombinácie, či uletené alebo rozprávkové vzory? U nás nájdeš z každej možnosti niečo. Skús niektorú  z týchto, alebo si pozri ďalšie a vyber si podľa seba. 

 

 

 Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3

 

 button._

PONOŽKY

Keď pre dieťatko zvolíš oblečenie, ktoré  má otvorený spodný diel, je dobré pribaliť aj nejaké ponožky na nôžky :) Ak už vieš, či to bude chlapček alebo dievčatko, môžeš vybrať farby, podľa ktorých to budú vedieť všetci. Možno to ešte netušíš. Pre takéto prípady máme na výber aj neutrálne farby, ale rovnako roztomilé vzory. Vyber si z týchto alebo pozri ďalšie 

  239334127641281

 

button._

ČIAPOČKY

Čiapočka je základ. Ako sa hovorí- vlasy sú koruna krásy. No väčšina bábätiek ich pri  narodení veľa nemá. Vynahradiť to môže roztomilá čiapočka alebo čelenka. A samozrejme poslúži aj na ochranu. Podľa ročného obdobia a módnych preferencií tvojho drobca :) si vyber z našej ponuky . Klikni na zobraziť ďalšie a prezri si celý sortiment. 

 

 

  Screenshot_4 Screenshot_5 - kopie 38391

 

button._PLIENKY

Veeeeľa plienok. Tých nie je nikdy dosť. Aspoň najbližšie 2 roky sa stanú súčasťou vašej každodennej rutiny. Neboj sa, maminka :) Máš na výber rôzne veľkosti aj materiály (bavlnené, flanelové, jednorázové či gumené), takže o pohodlie tvojho bábätka bude postarané. Klikaj a vyber tie, ktoré potrebuješ práve teraz.

 

Screenshot_6Screenshot_7Screenshot_8

 

button._

ZAVINOVAČKY

Možno si kladieš otázku, na čo je dobrá zavinovačka, keď už máš deky a prikrývky. Odpoveď je jednoduchá. V zavinovačke sa dieťatko cíti pohodlne. Nielen preto, že je v nej teplo, ale prináša mu aj pocit bezpečia. Pocitovo mu pripomína priestor, kde pred tým trávilo 9 mesiacov. A navyše, takto zabalené je pevnejšie čo oceníš aj ty, pri jeho držaní. 3 výhody v 1. Prezri si, aké ti ponúkame.

 

 

Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3

 

button._

CUMLÍKY

Ak rozmýšľaš, čo ešte budeš pre dieťatko potrebovať,  nezabudni na cumlík. Satie a cmúľanie pôsobí na detičky upokojujúco. V prípade, že cumlík chýba, väčšina detičiek ho nahradí prstom. Asi sa zhodneme, že cumlík je lepším riešením. Vyberaj podľa tvaru, farieb a vzorov tie, ktoré sa ti zapáčia najviac. Môžeš si vybrať aj praktické puzdro či retiazku, vďaka ktorým sa cumlík nezašpiní.

 

 

  Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7  

 

button._

KOZMETIKA

Ďalšou z praktických vecí, ktoré sa ti zídu nie len do pôrodnice, sú servítky, či vlhčené obrúsky. Pri prebaľovaní alebo kŕmení oceníš hlavne to, že zjemňujú pokožku dieťatka a udržujú jej prirodzené PH. A teraz v lete bude pre teba dobrým pomocníkom aj krém proti zapareninám. 

 

 Screenshot_11Screenshot_8 - kopieScreenshot_9

 

 

button._

POPÔRODNÉ    NOHAVIČKY

Mamička. Pri zháňaní všetkého potrebného pre detičky nezabudni myslieť aj na seba. Napríklad nohavičky. Narozdiel od bežných, majú tieto špeciálny strih, vďaka ktorým ťa nikde netlačia. Okrem pohodlia ti popôrodné nohavičky zabezpečia, že sa rany po pôrode zahoja rýchlejšie vďaka špeciálnemu materiálu, z ktorého sú vyrobené. Vyber si, aká veľkosť je práve tá tvoja.

 

123

 

button._

DOJČENSKÉ  PODPRSENKY

Určite vieš, mamička, že dojčiť budeš viac ako 1x denne. Aby si zakaždým nemusela dávať podprsenku dole a zase späť, pozri si niektorú z našich. Sú navrhnuté špeciálne pre dojčenie. Odopínateľné košíčky ti kŕmenie výrazne uľahčia.  A ako bonus, tvoje prsia budú vyzerať pevnejšie a ty sa budeš cítiť krásna :) Rôzne farby a veľkosti nájdeš, ak klikneš na zobraziť ďalšie.

 

213

 

button._

TAMPÓNY DO PODPRSENKY

Vedela si o tom, že keď začneš kojiť, mliečko z prsníkov sa ti môže samovoľne spustiť hocikedy počas dňa? Ale neboj sa. My v Hovienkove máme riešenie aj na takéto prípady. Tieto tampóny do podprsenky ťa ochránia pred škvrnami na oblečení aj počas dňa, aj počas noci. Tak buď sebavedomá a užívaj si materstvo naplno :)

 

123

 

button._

 

 

Pridajte si nás aj na ...

textura (6) instagram whatsapp