SALVEST Põnn BIO Mäso bravčové s kuskusom a zeleninou 190 g

Kód: H92-76798
Neohodnotené
Značka: SALVEST
3,20 €
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

SALVEST Põnn BIO Bravčové mäso s kuskusom a zeleninou (190 g)
Lahodné mäsovo-zeleninové pyré je skvelý spôsob, ako rýchlo dodať malým drobcom živiny a ešte pritom potešiť ich chuťové poháriky. Bravčové mäso doplňuje kráľovná zeleniny - mrkva spolu s hráškom a cibuľkou a výživové hodnoty zaisťuje tiež kuskus. To všetko v BIO kvalite. V príkrme nehľadajte žiadne zbytočnosti - len to, čo príroda sama vložila do obsiahnutých ingrediencií.
Príkrm bol vyvinutý pediatričkou Reet Raukas s ohľadom na citlivé brušká bábätiek a uľahčuje prechod z mliečka na ďalšiu stravu.

Zloženie: voda, *mrkva, *cibuľa, *hrášok, *bravčové mäso (9 %), *kuskus (z PŠENIČNEJ krupice) (3,5 %), *paradajkový pretlak, *repkový olej, *bylinky (petržlen, oregano ). Zelenina 50 %. *z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje GLUTÉN. Alergény sú označené TUČNÝM písmom..
Výživové údaje na 100 g: energia 292 kJ / 70 kcal, tuk 2,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g, sacharidy 6,9 g, z toho cukry 3,5 g (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry), bielkoviny 3,3 g, soľ 0,05 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách).

Návod na použitie: Nie je určené na ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Príkrm alebo potrebnú porciu zohrejte na 40 ° C, premiešajte a skontrolujte teplotu. Balenie nie je určené na hranie. Dodržujte pokyny.
Skladovanie: Neotvorené balenie uchovávajte pri izbovej teplote. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.

Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Potravina pre osobitnú výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 8. mesiaca.

Výrobca: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estónsko.
Distribútor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Dodatočné parametre

Kategória: Príkrmy
Hmotnosť: 0.33 kg
Délka: 6,03 cm
Šířka: 6,03 cm
Hloubka: 10,12 cm
Objem: 367,97 cm3

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: